Anna, Erik och en resa till Hawaii!

By augusti 2012 februari 13th, 2016 Bröllop

Anna, Erik och en resa till Hawaii

Bröllop, Karlstad, 2012

Det finns inte en chans i världen att jag skulle vilja vara utan den här fantastiska bubblan av lycka, kärlek och skratt som varje fotografering och varje bröllop ger mig. Det kanske låter klyschigt, men det finns få saker som gör mig lika sprallig som kärleken mellan två människor. Anna och Erik är inget undantag och de boostade inte bara varandra med sig kärlek utan drog med mig i hela karusellen genom att ständigt uppmuntra mig och se till att jag hade det bra. Jag kan vid ett tillfälle till och med ha blivit så bekväm, att jag föreslog att jag skulle följa med dem till Hawaii på bröllopsresa. Jag hade älskat Hawaii! Om jag skulle vara något annat än bröllopsfotograf skulle jag förmodligen vara ett bröllop.

Brudpar Anna & Erik
Festlokal Almars Krog

  • 20
  • 21
  • 18
  • 24
  • 26
  • 19