Bröllopsfotograf Destination Wedding

Det kan börja med en blick, ett leende, en billig drink eller ett tillgjort skratt och sen är kärleken igång. Där vill jag vara, mitt i kärleken. Jag älskar hur ett bröllop omfamnar alla känslor på en och samma gång och hur varje brudpar inspirerar mig med sin berättelse, sin kärlek och sitt skratt. Det är så jag vill att mina bilder skall vara… personliga, kära och glada.

Jag har lärt mig mycket genom utbildning, workshops och inspirationsresor men den riktiga kunskapen kommer från erfarenhet och mötet med mer än 100 brudpar. 100 fantastiska brudpar om ni frågar mig! För att bäst få en känsla för mitt bildspråk, mina bröllopsfotograferingar och mig rekommenderar jag en lusläsning av min blogg. Här hittar ni rosa romantik, dansande asgarv, franska vidder, gråtande mammor och allt där emellan. På tal om franska vidder, vart än i världen ni väljer att gifta er så är jag med. Ingen resa är för kort eller för lång!

Och ärligt talat! Vore det inte fantastiskt att packa ner hela släkten och göra bröllopet till en destination på riktigt!? Solen, fjällen, Chicago, Mallis… You name it, fotografen vill åka med!

Tänk på att lördagarna under sommarhalvåret ofta bokas upp tidigt så var gärna ute i god tid för att försäkra er om att just er helg är ledig. Kontakta mig för mer information och priser etc. Hoppas vi ses!

Helena Christerdotter – Bröllopsfotograf Destination Wedding

Bröllopsfotograf Destination Wedding
My och Linus, Bordeaux, Frankrike.