Bröllopsfotograf Stockholm

Det kan börja med en blick, ett leende, en billig drink eller ett tillgjort skratt och sen är kärleken igång. Där vill jag vara, mitt i kärleken. Jag älskar hur ett bröllop omfamnar alla känslor på en och samma gång och hur varje brudpar inspirerar mig med sin berättelse, sin kärlek och sitt skratt. Det är så jag vill att mina bilder skall vara… personliga, kära och glada.

Jag har lärt mig mycket genom utbildning, workshops och inspirationsresor men den riktiga kunskapen kommer från erfarenhet och mötet med mer än 100 brudpar. 100 fantastiska brudpar om ni frågar mig! För att bäst få en känsla för mitt bildspråk, mina bröllopsfotograferingar och mig rekommenderar jag en lusläsning av min blogg. Här hittar ni rosa romantik, dansande asgarv, franska vidder, värmande skärgård, gråtande mammor och allt där emellan. På tal om franska vidder och värmande skärgårdar, vart än i världen ni väljer att gifta er så är jag med. Ingen resa är för kort eller för lång! Bröllop i Stockholm är svårslaget. Naturens variation, pulsen i innerstan eller ett slott på landet. Jag reser gärna mot fantastiska Stockholm för att fotografera er.

Tänk på att lördagarna under sommarhalvåret ofta bokas upp tidigt så var gärna ute i god tid för att försäkra er om att just er helg är ledig. Kontakta mig för mer information och priser etc. Hoppas vi ses!

Helena Christerdotter – Bröllopsfotograf Stockholm

Bröllopsfotograf Stockholm

Jessica och Marcus gifte sig på Djursholms Slott i Stockholm