Helenas Nyårskarameller

By december 2012 februari 15th, 2016 Porträtt

2012 är på väg att bli 2013. Det låter allt det. 2013. 2013! För exakt ett år sedan när jag, på samma sätt som idag, satt och skrev förra årets krönika tog jag paus i mitt skrivande en timma för att fika med ett par vänner. Under den fikan fick jag reda på att en av mina finaste vänner minsann skulle få barn. Barn, det låter allt det. Det här barnet, Noah, har sedan följt mig genom hela fotoåret 2012. Från pytteliten i magen till nu hela 7 månader stor och helt fantastisk.

Det är sånt här som verkligen får en att se hur fort ett år går. Eller kanske inte hur fort ett år går, snarare vad mycket man hinner med på ett helt år. Det här året t.ex. har vi bland annat pratat i radio tre gånger, träffat Ernst Kirchsteiger, fotograferat bröllop i Frankrike, avverkat 170 studiofotograferingar, träffat 21 vackra brudpar, hållit fotokurser, invigt nya lokaler, koordinerat bröllop och arrangerat Kvinna2012, premiären av FORMmässan, Svensk Scrapbooking mässa två gånger och två Skoghallskalas. Och nu har det blivit dags, dags att ta fart inför 2013. 2013 ska vi prata i radio minst lika ofta som i år, träffa Plura (!!), fotografera ännu mera bröllop, hålla ännu flera fotokurser, arrangera minst lika många mässor, fotografera ännu mera i studion och förhoppningsvis koordinera ett och annat bröllop. På det personliga planet ska 2013 bli ett hejdundrandes fotoår och jag ska ta ett ännu större kliv för att på riktigt bli den fotograf och företagare jag vill vara. Ibland är det så gött att vara jag!

Med det sagt lämnar jag 2012 bakom ryggen, plockar fram det ibland bara för att påminna mig om att livet är toppen och går med stormsteg in i 2013. 2013, fotografens år!

Med förhoppning och önskan om ett gott 2013!
Väl mött!
Helena