Helenor och andra Harrysar

By oktober 2013 februari 14th, 2016 Barn och familj

Helenor och andra Harrysar

Barn och familj, oktober 2013

När jag träffar någon som heter Harry blir jag varm i själen. Det får mig att tänka på en av mina favoritsysselsättningar i världen… att se på Jönssonligan. Även om Jönssonligan är ett odödligt fenomen så tror jag att den här Harry, genom sin ringa ålder, inte kommer förknippas med Dynamit-Harry när han växer upp. Det finns inte så många Helenor runt om i hjältevärlden. Harrysar finns det minst två. Potter och Dynamit. Det hade varit roligt att ha någon, till exempel Dynamit-Helena att förknippas med. Men egentligen kanske det är bra att vara sin egen. Därför är den här Harry bara Harry, ingen annan!

  • 01-2
  • 10
  • 19-2
  • 47
  • 49-2
  • 61
  • 57-3
  • 69
  • 81-2
  • 14-2