Helenor och andra Harrysar

By oktober 2013 Barn och familj

Helenor och andra Harrysar

Barn och familj, oktober 2013

När jag träffar någon som heter Harry blir jag varm i själen. Det får mig att tänka på en av mina favoritsysselsättningar i världen… att se på Jönssonligan. Även om Jönssonligan är ett odödligt fenomen så tror jag att den här Harry, genom sin ringa ålder, inte kommer förknippas med Dynamit-Harry när han växer upp. Det finns inte så många Helenor runt om i hjältevärlden. Harrysar finns det minst två. Potter och Dynamit. Det hade varit roligt att ha någon, till exempel Dynamit-Helena att förknippas med. Men egentligen kanske det är bra att vara sin egen. Därför är den här Harry bara Harry, ingen annan!

  • 01-2
  • 10
  • 19-2
  • 47
  • 49-2
  • 61
  • 57-3
  • 69
  • 81-2
  • 14-2