Min kamera är min mantel

By augusti 2012 februari 15th, 2016 Porträtt

Min kamera är min mantel

Porträtt, augusti 2012

Egentligen är jag lite livrädd för spindlar, myror och andra småkryp. Jag håller mig gärna på flera meters avstånd om något dyker upp, stirrar hårt och hoppas krypet ska självdö. Funkar inte det så ringer jag pappa. Han är inte rädd. Men med kameran i handen händer det något… Jag förstår ju såklart att ängen som Hanna står på är full av kryp. Jag till och med ser dem. Men jag är inte rädd. Istället lägger jag mig raklång och njuter av att Hanna är en helt fantastisk varelse att fotografera. Jag är botad tänker jag.

Fick syn på en spindel i trapphuset på väg in till studion i morse. Jag vände och gick andra vägen. Tydligen är jag inte botad, jag blir bara Spiderman med kameran i famnen.