Mitt namn är Ebba och Maja

By januari 2013 februari 15th, 2016 Barn och familj

Mitt namn är Ebba och Maja

Barn och familj, januari 2013

Det är inte helt omöjligt att jag en vacker dag kommer skaffa mig egna barn. Varken omöjlighet eller otroligt. Det otroliga i den här historien är att jag förmodligen kommer skaffa 40 barn en vacker dag. Nästan varje unge som kommer in hit tar mig med storm och min direkta tanke är: Åh, jag ska döpa mitt barn efter henne… eller honom. Så nu har jag en lista på kanske 40 namn, bara att börja beta av tänker ni. Men det ska jag säga er, man kan inte ha 40 barn. Det är omöjligt. En lösning är att hänga på tio till femton mellannamn till varje unge. Så får det nog bli. Det här är Ebba och Maja… Inte bara två namn på min lista utan även Kransens härligaste systrar!

  • 01
  • 02 2
  • 03
  • 22
  • 73
  • 25
  • 62
  • 37