Pappa kom och hjälp mig

By september 2013 februari 13th, 2016 Barn och familj, Bröllop

Pappa kom och hjälp mig

Bröllop, Hammarö

Sen jag blev ung vuxen, eller äldre ungdom, och flyttade hemifrån har jag lärt mig en hel del om det praktiska i livet. Allt det där som tidigare bara var ett “Pappa… kom” är plötsligt “det där borde jag klara av själv”. Jag målar väggar, monterar IKEA-möbler, sätter upp tavlor och byter däck på bilen. Jag till och med tar ut spindlar när de poppar upp i lägenheten. Är de bara tillräckligt små och jag har något lååååång att ta dem med, blir jag väldigt modig. Jag har nästan kommit så långt att jag vågar öppna elskåpet och ta mig en titt. Nästan! Men än så länge är el ett mysterium så här är jag pappas lilla hjälplösa flicka och jag har nog bestämt mig för att alltid ha det så. Det tror jag pappa gillar. Bea och Olov befinner sig mitt i “pappa kom och hjälp mig” -fasen, vilket kan göra mig lite avundsjuk. Avundsjuk blir jag också för att de fick vara med när deras föräldrar gifte sig. Jag var inte ens född när mina föräldrar gifte sig. Kan livet jag har valt vara min revansch? Bröllopslivet. Jag är i alla fall väldigt glad att jag fick vara med när Bea och Olovs föräldrar gifte sig!

Hammars Udde

 • 03
 • 08
 • 14
 • 16
 • 42
 • 27
 • 66
 • 71
 • 72
 • 77
 • 82
 • 86
 • 91
 • 97
 • 98
 • 103
 • 111
 • 116
 • 121
 • 132
 • 140