Spela ko i ett avsnitt

By mars 2016 juni 7th, 2016 Barn och familj

Spela ko i ett avsnitt

Barn och familj, oktober 2015

Jag tittar en del på barnprogram nu för tiden och förundras över att det liksom alltid löser sig, utan tvist. Elias, båten, till exempel, han ställs alltid inför ett nytt dilemma som ordnar sig på första försöket. Fåren Shaun, ramlar i en hink med färg, ser ut som en ko och spelar sedan ko i ett avsnitt. Problemfritt, knorrfritt, lättsmält. Jag vet att det alltid löser sig men likväl sitter jag och oroar mig för att Shaun inte får någon luft när han hamnat under det stora fåret… till exempel. Nu menar jag inte att jag gärna skulle se Shaun kvävas under det stora fåret… det vore lite väl överraskande… men någon liten tvist eller motgång nån enda gång skulle faktiskt vara lite spännande. Eller så går jag tillbaka till vuxenTV! Alice börjar komma upp i åldern att hon snart är redo för vuxenTV hon också. Titta på henne… så stor och redo för vuxenTV hon är! Lilla stora vackra Alice!

 • 020
 • 031
 • 039
 • 041
 • 043
 • 052
 • 056
 • 062
 • 064
 • 065
 • 071
 • 022