Tilde & Teddie Valentino

By november 2013 februari 15th, 2016 Barn och familj

Tilde & Teddie Valentino

Barn och familj, november 2013

Som vanligt är jag ute i ganska god tid med min önskelista inför julen. I år fanns där egentligen bara ett par skor. Ett par skor som jag troligtvis inte kan gå i särskilt länge, de passar heller inte till min vardagliga makrame men de skulle passa så bra in i min garderob. Och i mina tankar. Tankarna på att jag har ett par skor som är helt åt fanders men alldeles alldeles underbara. Ju mer jag tänkte på dem, desto mer ville jag ha dem. Så vet någon vad. Jag köpte dem! Väntar med spänning på leverans och har bestämt mig att jag ska ha dem på mig jämt. Varje dag, hela tiden. Höga klackar med guldrosetter på en tisdag, jo jag tackar. Men är det någonting alla barn jag fotograferat genom åren har lärt mig så är det att man självklart alltid ska göra som man vill. Barnsligt enkelt! Tilde och Teddy är ett av de tydligaste exemplen. Här pratar vi rent nöje från första stund… full fart, skratt, glädje och mys. Så köp er något ni verkligen vill ha och tänk på hur fantastiskt livet är. Och tänk på Tilde och Teddie!

 • 11-2
 • 15
 • 14
 • 17
 • 34
 • 30
 • 24
 • 05
 • 53
 • 44-2
 • 48
 • 40
 • 37
 • 65-2
 • 72-2