Fotograf

Tänk förr, då gick man till en fotograf när man döptes, en gång när man konfirmerades och en gång när man tog studenten. Alltså, mina konfirmationsbilder! Inte nog med att mina händer är knäppta… de vilar dessutom på en kista… som, lite spontant så där, dekorerats med en psalmbok och en röd ros. Jisses! Idag, har man insett att faserna mellan högtiderna är minst lika fina och att ett naturligt asgarv gör sig fantastiskt bra på bild. Därför kör vi på det… spontan och naturlig glädje.

Barn är roliga att fotografera i alla åldrar men glöm inte bort alla andra faser i livet… Kärleksfasen, gravidfasen, glädjefasen, familjefasen eller snyggfasen till exempel.

Så funkar det

Boka en tid genom att ringa, besöka eller maila mig. Välj om vi ska fotografera i studio, utomhus eller någon annanstans. Fotograferingen tar vanligtvis mellan 30-60 minuter och ger mellan 50-80 bilder. Dessa bilder levereras i ett webbalbum (se exempel här) ungefär två veckor efter fotograferingen. Webbalbumet fungerar som en webbshop och ni kan i lugn och ro sitta hemma och knappa in er beställning. Förstoringar och digitala bilder levereras, tillsammans med en faktura, vanligtvis inom en vecka efter att beställningen är lagd.

Ni får gärna ha något ombyte med om ni vill ha mer variation i bilderna. Färg- och klädmässigt finns det inget som är rätt eller fel men ska vi ta par- eller familjebilder så är det är ingen tokig tanke om man försöker hålla samma stil som varandra så att den ene inte står i kostym och den andre skuttar runt i en mysbyxor.

Vad kostar det?

Porträttfotografering
1000kr

Porträttfotografering med digitalpaket
2600kr

  • En porträttfotografering med digitalpaket inkluderar samtliga bilder från fotograferingen (ca 50-80st), i både färg och svartvitt. Bilderna levereras högupplöst och redigerade på USB, med fullständiga rättigheter så att ni själva kan göra framkallningar och förstoringar.

Framkallningar (utan ram/med ram)
13×18 cm 130kr/260kr
18×24 cm 180kr/360kr
21×30 cm 200kr/400kr
30×40 cm 300kr/600kr
40×50 cm 400kr/800kr
50×70 cm 500kr/1000kr
70×100 cm 700kr/1400kr

Digitala bilder
100kr/st

Fullständig prislista

Företagsfotograf

Företagsfotografering, reklamfotografering, personalbilder och produktbilder. Självklart kan jag det också! Kontakta mig för offert. Ett urval av tidigare uppdrag och kunder:

Thoren FramtidBabyproffsenCharlottensbergs ShoppingcenterBo DesignCompareEmpire Page BuildingInovaThe Starboys, LBC Frakt och L-O Lundquist Patentbyrå